KEBAP PLUS

KEBAP PLUS Lekker eten goede prijs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1950 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebap Plus. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 23:56 De tijd veder zeer goed
23 mei 2022 om 22:41 Aardig ogende meneer (eigenaar?) Kwam in de regen bezorgen :) Veel opties qua porties en de turkse pizza was goed gevuld, zeker voor herhaling vatbaar
21 mei 2022 om 22:20 Ik bestel niet meer bij dit restaurant. Kapselo 15 euro en moest XXL zijn en was net zo gewoon als andere. Ik vroeg om meer saus, ik heb het niet ontvangen, ik ben een vaste klant, ze hebben spijt van de saus, ik raad het niet aan en ik zal niet me
21 mei 2022 om 17:59 Top snel en lekker
21 mei 2022 om 12:25 Het eten is super lekker, kapsalon is echt heerlijk bijvoorbeeld en snelle bezorging. Bestel hier heel vaak. Top!
13 mei 2022 om 15:36 Lakse bezorging, maakt bij hun niet uit dat je het om een bepaalde tijd wilt hebben want ze houden zich er toch niet aan.
9 mei 2022 om 20:24 heerlijke kapsalon beste van leiden en lieve bezorger
9 mei 2022 om 16:02 Tastes good, but portions became smaller and was no baklava on the side for the "schotel". That's a pity.
2 mei 2022 om 18:18 Eten was vers en van goede kwaliteit. Ik had een kapsalon kalf met extra knoflook saus. Knoflook saus cups zijn naar mijn menig relatief klein. Maar zeker voor herhaling vatbaar.