KEBAP PLUS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebap Plus. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 9:30 Eten was koud wel goed van smaak
26 nov 2022 om 11:43 Pizza was heerlijk!
25 nov 2022 om 1:57 Warm en snel bezorgd!
24 nov 2022 om 20:30 Dit is mijn vaste tent!
24 nov 2022 om 2:25 Altijd lekker en perfect
22 nov 2022 om 3:06 super snel en heerlijk bestel vaker
21 nov 2022 om 20:22 Wat was het eten zout De friet was kletsnat En was na anderhalf uur pas geleverd Geen sterren en we bestellen daar niet meer
21 nov 2022 om 8:46 2 uur moeten wachten op m’n eten
20 nov 2022 om 21:40 2 kk uur gewacht op mn bestelling
20 nov 2022 om 20:23 De tijd van bezorging 3kwartier officieel maar pas na 2x bellen 2uur en 3 kwartier verder. Kreeg ik mijn bestelling wat niet warm meer was en klef. Kebab ver in de min. Schandalig dat ze hier op jullie site staan. Onbeschoft aan de telefoon gewoon
18 nov 2022 om 14:49 Weer een keer geprobeerd hier te bestellen. Je eten komt 20 minuten te laat. De patat word niet in bakjes gedaan maar los im zakjes. Dus alle patat word goor en klef. Als het je echt niks meer uitmaakt wat je eet, dan kun je hier prima bestellen.
17 nov 2022 om 0:54 Ik heb veel eettenten uitgeprobeerd in leiden maar deze heeft mij nooit teleurgesteld. Bezorging was binnen afgesproken. Vriendelijke bezorger. Ga zo door!